top of page

Belgium

2016. április 1-től az EUROVIGNETTE Belgiumban már nem érvényes, mivel a 3,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművekre egy a megtett úttal arányos útadót és útdíjat vezettek be. A PLOSE segít Önöknek! Már megkezdődött az új útdíjjal kapcsolatos regisztráció és ebben számíthatnak a PLOSE támogatására.

Plose Telepass Viacard

Regisztráltak már?

A regisztráció nem köti Önöket az autópályadíj szolgáltatóhoz!

Nem jelent gondot, ha más szolgáltatóval, vagy közvetlenül Belgiumban intézték a regisztrációt. Ennek ellenére profitálhatnak a szolgáltatásainkból és verhetetlen kondícióinkból. Az új belga útdíjakat fizethetik a PLOSE közreműködésével!

A legjobb ajánlatot kapják a PLOSE-tól?

Igen. Kötelezettséget vállalunk a legmagasabb szolgáltatási színvonalért. Világos és áttekinthető elszámolást biztosítunk. A PLOSE révén igény esetén lehetőségük van a napi tranzakciók követésére. Ehhez egyszerűen be kell jelentkezni a http://www.plose.it ügyfélportálon és azonnal megjelenik az Önökre vonatkozó valamennyi tranzakció, amelyeket különböző országok autópálya üzemeltetőitől kapunk. Letölthetik az Önökre vonatkozó számlákat, megrendelhetik az autópálya készülékeket, vegyék fel a kapcsolatos a professzionális csapatunkkal, valamint személyes ügyintézőjükkel.

  • Világos elszámolás

  • Nincsenek elrejtett jutalékok

  • Valamennyi napi tranzakció online ellenőrzése az online portálunkon

  • Elsőosztályú ügyfélszolgálat

  • Verhetetlen kondíciók

  • Autópályadíjak

 

A PLOSE BOX elektronikus készülékünk, amelyet elfogadnak Franciaországban, Spanyolországban és Portugáliában, alkalmas a Liefkenshoek alagútdíj fizetésére is. Jelenleg ez az egyetlen fizetős autópálya szakasz Belgiumban, ami az Antwerpent elkerülő úton található és a kikötő két partját köti össze.

Manuális fizetés esetén 27%os, hitelkártyás fizetés esetén pedig 20%-os kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

Plose Box

A készülékünk által használt technológiai szabványok 2007 óta 600.000 járművön működnek.
A készülékünk megfelel az Európai Unió „Interoperabilitás” és „Autópálya matrica” irányelvek európai autópálya-rendszerekre vonatkozó előírásainak
A 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg feletti tehergépjárművek és buszok használhatják
A készülék tartalmazza azon gépjármű adatait, amelybe beszerelték.
Az autópályadíj automatikus fizetésére felszerelt kapukat fel- és lehajtásnál narancsszínű táblákkal jelölik, azok érzékelik az áthaladást és a tranzakciók regisztrálása automatikusan megtörténik.
A szerződéseink ügyfeleinknek 13%-ig terjedő rabattot biztosítanak a havonta fizetendő autópályadíjból – minden járműre vonatkozóan és minden autópálya-társaságtól.

ÁFA visszatérítés:

– Flanders és Brüsszel tartományokban kivetett adónak számít az útdíj,

– Wallóniában viszont adóköteles, melyet vissza lehet igényelni.

Plose Telepass Viacard
bottom of page