top of page
 
Vállalati profil
A Trans Ferry európai piacvezető vállalat a közúti áruszállítók és szállítmányozók részére nyújtott tengeri szolgáltatások kínálatát illetően, az egyszerű és könnyű hozzáférést biztosítva számukra több, mint száz tengeri útirányhoz. Támogatjuk az ügyfeleinket az utazás előtt, alatt és után, versenyképes tarifákat, folyamatos operatív segítséget és tanácsadást nyújtva.
Mint a forgalmazás és a tengeri szolgáltatások operatív kezelésének szakértői, jelenleg az európai szállítmányozási cégek nagyobb részének partnerei vagyunk. Erősségeink a kereskedelmi promóció, az ügyfélszolgálat és a pénzügyi ellenőrzés.
Az üzleti tevékenységünk kiterjesztése az általunk kínált értékre épül, melyet minden nap, ügyfeleinknek és partnereinknek kínálunk. Kezdetektől fogva maximálisan törekszünk arra, hogy ügyfeleinknek kiváló minőséget nyújtsunk a legjobb tarifákkal és piaci feltételek mellett. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy partnereinkkel szinergiát alakítsunk ki a hatékony és hatásos kezelés ellenőrzésével.
Trans Ferry
welcome-on-board.jpg
Szolgáltatások
Akár a legkedvezőbb és leghatékonyabb útvonaltervezéséről, a foglalások és az áruelosztás kezeléséről, akár a járművezetők információcseréjéről vagy navigációs frissítésről van szó, vagy a kikötőkhöz és az épületekbe való bejutásról, mindig az ügyfél mellett állunk az utazás teljes időtartama alatt.
Oldalainkon található átkelések legtöbbje elérhető a Trans Ferry-n keresztül, néhány - oldalunkon szereplő - szolgáltatást azonban csak a helyi képviselettől lehet igényelni. 
Bővebb felvilágosítás: +36 70 677 7706
bottom of page