top of page

Mont-Blanc – Fréjus Alagutak

 

Elérhető online foglalással 0-24-ben! 

 

Több mint 20 éve osztjuk szét ügyfeleink között azt a hitelkártyát, melyet a Franciaország és Olaszország közötti alagutaknál fizetőeszközként elfogadnak.
A Sitaf-kártyával ügyfeleinknek lehetőséget nyújtunk mind a Mont-Blanc mind pedig a Frejus alagutakban jelentős árkedvezmény igénybevételére (kb. 20%) szemben az egyéni alagút áthaladással, amikor a fizetés készpénzzel vagy üzemanyag- illetve bankkártyával történik.
Év végén további árengedményre kerül sor.
Igény esetén meg tudjuk szervezni egyéni áthaladási engedélyek (kártya nélkül) beszerzését is mindkét alagútban.

Mont-Blanc – Frejus

Mont Blanc Alagút
 

A Franciaország – Olaszország – Svájc hármashatár közelében elhelyezkedő alagútat a Lyon irányába haladó és a Genfi forgalom hegymenetét hivatott elkerülni.

Elindulás előtt fontos tudnunk, hogy:

  • ADR-es járművel tilos az áthaladás az alagúton.

  • A járművek maximális magassága a 4,30 métert nem haladhatja meg.  tool-sign-360x180

  • EURO3 vagy magasabb kategória mehet kizárólag

Túlméretes járművek (2,80mx3,50m felett) esetében szükség lehet kísérőjárműre, illetve egyedi díjak kerülnek megállapításra.

​Amennyiben 3 vagy annál több áthaladásunk van éves szinten érdemes a Plose szolgáltatásait választani, mivel jelentős költségek takaríthatók meg különböző kedvezményekkel. A kiadott kártyával a Fréjus alagút is igénybe vehető.

​Társaságunknál lehetőség van virtuális gyűjtőjegyek vásárlására abban az esetben ha több áthaladás van adott évben, de különböző járművekkel. Ezzel a megoldással lehet érvényesíteni a kedvezményeket.

 

​Fréjus Alagút
A Franciaország és Olaszország között elhelyezkedő alagútat a Susa völgyön keresztül lehet elkerülni Bardonecciá-nak majd MontGenevre-nek tartva erős hegymenetben.

Amennyiben mégis az alagútat választjuk nem árt felkészülve érkeznünk, mert:

  • ADR-es járművel kizárólag kisérőautóval lehetséges az áthaladás az alagúton.

  • A járművek maximális magassága a 4,30 métert nem haladhatja meg.

  • t kizárólagEURO3 vagy magasabb kategória mehe

Túlméretes járművek (2,80mx3,50m felett) esetében szükség lehet kísérőjárműre, illetve egyedi díjak kerülnek megállapításra.

Mint a Mont Blanc Alagút esetében, itt is 3 vagy annál több áthaladásunk van éves szinten érdemes a Plose szolgáltatásait választani, mivel jelentős költségek takaríthatók meg különböző kedvezményekkel. A fent részletezett virtuális gyűjtőjegyek vásárlására is lehetőség van, ha a több átkelés különböző járművekkel történik.

Mont-Blanc – Frejus
bottom of page