top of page

Spanyolország: Plose Box

 

A PLOSE BOX elektronikus készülékünk lehetőséget biztosít az autópályadíjak késleltetett fizetésére a francia, spanyol és a portugál autópálya-hálózatokon. A spanyol autópálya-hálózat, melynek hossza több mint 3 000 km és amelyet 30 koncessziós társaság üzemeltet, teljes hosszában díjköteles. A standard tarifákból 50%-ig terjedő kedvezmény elérését tesszük lehetővé az egyes autópályákon megtett utak száma alapján.

Plose Telepass Viacard

Plose Box
 

A készülékünk által használt technológiai szabványok 2007 óta 600.000 járművön működnek. A készülékünk megfelel az Európai Unió „Interoperabilitás” és „Autópálya matrica” irányelvek európai autópálya-rendszerekre vonatkozó előírásainak. A 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg feletti tehergépjárművek és buszok használhatják
A készülék tartalmazza azon gépjármű adatait, amelybe beszerelték. Az autópályadíj automatikus fizetésére felszerelt kapukat fel- és lehajtásnál narancsszínű táblákkal jelölik, azok érzékelik az áthaladást és a tranzakciók regisztrálása automatikusan megtörténik. A szerződéseink ügyfeleinknek 13%-ig terjedő rabattot biztosítanak a havonta fizetendő autópályadíjból – minden járműre vonatkozóan és minden autópálya-társaságtól.

Plose Telepass Viacard
bottom of page