top of page

Cégünkről

truck parking.jpg

A PLOSE SISTEM SERVICE 1985 óta nyújt nemzetközi fuvarozó cégeknek szolgáltatásokat az autópályadíjak fizetése és a forgalmi adó visszatérítése területén

A PLOSE évről évre növekedett, elnyerte Európában több ezer ügyfél bizalmát (ebbe a körbe tartozik néhány vezető európai vállalkozás is) és jelenleg európai szinten az egyik vezető szolgáltató céggé nőtte ki magát. Ezt a fontos eredményt a saját alapelvek figyelembevételével sikerült elérnie és ma már abban a helyzetben van, hogy bármilyen nemzetiségű és nagyságrendű fuvarozó cég igényeit ki tudja elégíteni.

Logo Plose.png

Ár
Tudatában vagyunk annak, hogy ügyfeleink mindig a lehető legjobb szolgáltatást várják el a lehető legalacsonyabb áron.

A szolgáltatás minősége
PLOSE mindig törekszik a vállalt kötelezettségek teljesítésére valamint arra, hogy az ügyfelek elvárásait túlszárnyalja és saját szolgáltatásait folyamatosan, javítsa.

A szolgáltatás minősége
PLOSE mindig törekszik a vállalt kötelezettségek teljesítésére valamint arra, hogy az ügyfelek elvárásait túlszárnyalja és saját szolgáltatásait folyamatosan, javítsa.

Bátor stratégiai döntésünknek köszönhetően, amely szerint minden forrásunkat olyan szolgáltatásokra összpontosítjuk, ahol csak a rendkívüli specializálódás biztosíthatja a minőséget, ma már Európa útjain naponta több ezer különböző nagyságrendű és nemzetiségű ügyfelet kísérünk és mindannyiuknak testreszabott és mindenkor aktuális megoldásokat kínálunk.

illu_footer.jpg

PLOSE több mint 20 éve szakosodott az autópályadíj rendszerekre Európa egész területén. Olyan eszközökkel tesszük lehetővé az autópályadíj fizetését több, mint 20.000 km-es útszakaszon egész Európában, amelyek ügyfeleinknek akár 50 % megtakarítást is eredményezhetnek. Ügyfeleinket mindig időben tájékoztatjuk az általunk kínált szolgáltatások területén megjelenő minden újdonságról.  Az autópályadíj rendszerekkel és ÁFA visszatérítésekkel kapcsolatos ismeretek európai szinten teszik lehetővé a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos adókérdések korrekt előzetes elemzését.


Nálunk egy kézből jut hozzá az összes információhoz és szolgáltatáshoz autópályadíj tárgyában egész Európa vonatkozásában.

A szolgáltatások elérhetősége egyszerű és komplikációmentes. Az ügyfél mindig számíthat a hozzá rendelt PLOSE tanácsadóra, aki mindig segítségére van a céggel lebonyolított kapcsolat bármely fázisában.  A beérkező érdeklődések feldolgozási ideje rendkívül rövid.


A honlapon található ügyféloldal igen gazdag tartalmakban és részletes információkban; kívánság szerint biztosítja a szolgáltatások egyszerű és hatékony használatát.  Az autópályadíj szolgáltatások és az ÁFA visszatérítés együttes igénybevétele mentesíti az ügyfelet mindenfajta ÁFA visszaigénylési kérelem kitöltése alól, csak a harmadik féltől (üzemanyagtöltők, stb.) kapott számlákat kell továbbítania. PLOSE ATE leányvállalatunkon keresztül támogatást nyújtunk Önöknek speciális szállítmányok kíséretének és engedélyezésének megszervezésében.

PLOSE HUNGARIA KFT. H-1053 BUDAPEST, KIRÁLYI PÁL U. 20. TEL. +36/1/267-6853 – FAX: +36/1/267-6854 CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-266678; ADÓSZÁM: 10871726-2-41; KÖZÖSSÉGI ADÓSZÁM: HU10871726

bottom of page